Ada Radulescu despre experienta Business Academy

de

"Business Academy ajuta tinerii profesionisti sau antreprenori sa..."

Nu stiu cu ce ajuta Business Academy pe altii, dar va spun cu ce m-a ajutat pe mine.

Se zice ca orice situatie care te scoate din zona de confort e benefica pentru tine. Business Academy a fost situatia mea. Am venit aici pentru a invata vanzari si am plecat un alt om, care pe langa tehnici de vanzari, a primit mult mai mult de la oamenii minunati pe care i-a intalnit in aceste saptamani.

Fata de persoana din trecut care obisnuiam sa fiu, tacuta, emotiva si lipsita de credinta in mine, eu, cea de acum, sunt persoana care se trezeste dimineata si zambeste cu incredere ca va fi o zi buna, o zi in care ma uit la lume si vad dincolo de exterior, o zi in care invat lucruri noi si la sfarsitul careia simt ca nu am trait-o degeaba. Da, simt, pentru ca sunt o kinestezica (am aflat asta la Business Academy).

De la Business Academy am mai invatat ca oamenii au nevoie de relatii pe termen lung, iar relatiile trebuiesc intretinute. Pentru asta, e de datoria mea sa stiu sa comunic cu oamenii, sa stiu ce, cum si cand sa intreb, sa stiu sa ii tin aproape, am inteles ce inseamna empatia, am inteles ca empatie fara atentie nu exista.

Astazi, nu ma mai uit cu teama spre viitor pentru ca stiu ca orice tipuri de persoane mi-ar iesi in cale voi sti cum sa comunic cu ele, pana si cu cea mai sceptica persoana (care, de multe ori, sunt eu in relatie cu mine insami). Imi stiu obiectivele si cum sa ma armonizez cu ceilalti pentru a mi le implini, stiu ca primul pas e cel mai greu in implinirea unui vis, dar mai stiu ca daca-l fac, sunt pe drumul cel bun.

La Business Academy am avut si eu "Ahaaaa-ul" meu. Se pare ca lumea nu e chiar atat de complicata si exista intrebarile potrivite pentru a ajunge la raspunsul dorit. Astazi stiu cum sa obtin un "da", fata de trecut cand nici macar nu eram in stare sa pun intrebarea.

Iar unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am invatat si care mi-au ramas adanc intiparite in suflet este urmatorul: "Inainte sa mergi la o negociere, termina de negociat cu tine insuti."

Asadar, nu uitati ca "What you do today can improve your all tomorrows". Alegeti cu incredere Business Academy, alegeti sa investiti in voi zi de zi pentru ca la un moment dat, viata o sa treaca prin fata ochilor vostri... asigurati-va ca spectacolul o sa merite!

Ada Radulescu - Business Academy
comments powered by Disqus
×

Newsletter

Ca sa stii in permanenta ce este nou in materie de pregatire pentru business si vanzari, fara sa pierzi ore intregi cautand articole sau carti, te invit sa introduci adresa de e-mail si vei primi saptamanal newsletter-ul nostru. Multumesc.

Nume
Prenume
Email