Curs gratuit de persuasiune

de

Curs gratuit de persuasiune - Business Academy

Am invatat de curand ca persuasiunea e o calitate a liderilor si-am constatat ca folosita cu integritate este un instrument extraordinar nu numai pe plan personal ci si in business. Este o abilitate care iti poate creste veniturile indiferent in ce domeniu activezi sau in ce pozitie esti angajat. Cu conditia sa lucrezi cu oameni ;-)

Daca doresti sa primesti mai putine obiectii de la clientii tai si sa obtii acordul lor de mai multe ori, daca vrei sa inveti sa fii mai convingator cu persoanele din jurul tau, te invit joi, 24 octombrie, începand cu ora 10:00 sau de la ora 18.00, la Rin Grand Hotel – Sala Strasbourg, http://grand.rinhotels.ro/ unde are loc  Cursul gratuit de persuasiune sustinut de Zoia Zarnescu si Doru Mircea.

 

Ce vei obtine in urma cursului?

Vei constientiza importanta acuitatii in comunicare, vei exersa cum sa iti orientezi atentia catre semnalele verbale și nonverbale ale interlocutorilor tai, iar la final vei afla una dintre cele mai convingatoare metode de a te prezenta, indiferent ca e vorba de o intalnire de afaceri, o prezentare publica sau pur si simplu cunoasterea unor persoane noi la o cafea, in oras.

 

Ce pierzi daca nu vii?

Nu vei stii cum să te armonizezi cu interlocutorii tai, iar acest lucru este unul dintre principalele blocaje ale procesului de persuasiune.

Pentru ca eu si echipa pe care o reprezint credem in oameni si crestem oameni, acest seminar este sustinut financiar de catre RT Solutions si Business Academy, iar accesul tau este gratuit. Ne dorim o relatie bazata pe incredere si experimentare, iar dupa seminarul gratuit, poate vei fi interesat de aprofundarea temelor abordate, intr-o sesiune open sau personalizata cu trainerii Zoia Zarnescu si Doru Mircea. Cursul gratuit este extras din trainingul Powerful Business Persuasion dezvoltat si licentiat de Andy Szekely. Detalii pe www.persuasiune.ro

 

Pentru inscriere apasa pe link-ul urmator:

http://bit.ly/Inscriere-Curs-Gratuit-Persuasiune

 

Detalii despre traineri gasiti mai jos:

http://businessacademy.aps.ro/business-academy/traineri

http://businessacademy.aps.ro/training

http://www.dorumircea.ro  

 Va asteptam cu drag !

comments powered by Disqus
×

Newsletter

Ca sa stii in permanenta ce este nou in materie de pregatire pentru business si vanzari, fara sa pierzi ore intregi cautand articole sau carti, te invit sa introduci adresa de e-mail si vei primi saptamanal newsletter-ul nostru. Multumesc.

Nume
Prenume
Email