Surpriza de Paste- Concurs Business Academy

de

Castiga un discount de 25% din pretul normal la editia Business Academy pentru Tineri care incepe pe 28 aprilie.

 

Punem la bataie 8 discount-uri de 25% pentru cele mai convingatoare 8 persoane interesate sa participe la programul nostru. Castigatorii pot alege sa participe la oricare din modulele Business Academy, platind doar 75% din pretul normal.

 

Ce trebuie sa faci pentru a castiga?

 

Daca esti tanar antreprenor (si ai maxim 5 angajati) sau vrei sa iti incepi o afacere curand, fa un elevator pitch de maxim 150 de cuvinte cu care sa convingi un potential investitor sa iti ofere finantare pentru afacerea ta. Imagineaza-ti ca tocmai te-ai intalnit cu el in lift, nu va cunoasteti si ai la dispozitie timpul necesar sa ii faci acest pitch. Ce ii vei spune?

 

Daca lucrezi in vanzari sau esti interesat sa iti dezvolti substantial abilitatea de a vinde, fa un elevator pitch de maxim 150 de cuvinte cu care sa convingi un potential client sa cumpere produsele/serviciile tale. Tu alegi ce anume vrei sa vinzi. Imagineaza-ti ca te-ai intalnit cu acel potential client si te-a rugat sa ii oferi mai multe informatii despre tine/produsul/serviciul tau. Ce ii vei spune?

 

Atentie: e foarte important sa se inteleaga clar ce afacere/idee de afacere/produs/serviciu ai direct din elevator pitch. Daca nu reusesti sa iti expui ideile pe scurt, reformuleaza-le pana cand mesajul e clar pentru oricine s-ar intampla sa auda pitch-ul vostru. Trebuie sa se inteleaga de la sine si daca vinzi o idee de afacere sau un produs/serviciu.

 

Criteriile care vor determina castigatorii concursului sunt claritatea si formularea intr-un mod cat mai convingator a intregului mesaj.

 

De asemenea, toti participantii vor primi feedback cu ce anume a fost bine si ce ar putea imbunatati la pitch-ul lor.

 

Mai mult, participantii vor primi si doua ghid-uri gratuite facute de noi, special pentru a ajuta oamenii de vanzari si antreprenorii:

  • Cum sa iti gasesti primii clienti inainte sa incepi o afacere

  • Cum sa folosesti mai bine cel mai important capital al firmei tale

 

In caz ca esti interesat de Business Academy si nu stii despre ce e vorba, e important sa stii ca programul e impartit in 2 module: unul despre vanzari si altul pe business.

 

Modulul de vanzari ajuta oamenii care vor sa isi creasca abilitatea de a fi persuasivi, fie ca lucreaza undeva sau au propria afacere. Sunt 4 saptamani de training, unde vei invata concepte teoretice despre abordarea omului de vanzari profesionist si de incredere si le vei si aplica practic, prin simulari, apeluri si intalniri asistate si reale.

 

Modulul de business ajuta oamenii care vor sa invete tehnici avansate de persuasiune, negociere si oamenii care sunt mai mult decat agenti de vanzari - sunt sau vor sa devina antreprenori, consultanti sau oameni de vanzari de nivel inalt.

Pe langa teorii psihologice complexe aplicate in vanzari si comunicare, vei invata si cum sa abordezi inceperea unei afaceri, lansarea unui produs, intrarea pe o noua piata. Durata e tot de 4 saptamani. Din nou, toate informatiile sunt si aplicate practic, pentru o mai buna intelegere si dezvoltare personala.

 

Cel mai mare avantaj al programului Business Academy in comparatie cu celelalte programe de pe piata e partea de practica, ce lipseste de multe ori in acest tip de programe.

 

Daca la majoritatea cursurilor si training-urilor despre vanzari si afaceri se pune accentul pe informatia primita, la Business Academy scopul principal e ca participantii sa internalizeze abilitatile despre cate invata, nu sa ramana doar scrise pe foaie.

 

Asadar, dupa ce termina programul, fostii participanti la programul nostru se pot lauda ca se descurca pe cont propriu, avand incredere in propriile puteri si abilitati.

 

Poti afla mai multe despre programul fiecarui modul aici.

 

Nu uita ca poti aplica pentru program pana pe 20 aprilie. In saptamana care urmeaza se vor tine interviurile pentru a selecta participantii, iar editia va incepe pe 28 aprilie, cu modulul de vanzari. Imediat apoi urmeaza modulul de business.

 

Construieste-ti elevator pitch-ul si aplica aici.

 

Succes!

comments powered by Disqus
×

Newsletter

Ca sa stii in permanenta ce este nou in materie de pregatire pentru business si vanzari, fara sa pierzi ore intregi cautand articole sau carti, te invit sa introduci adresa de e-mail si vei primi saptamanal newsletter-ul nostru. Multumesc.

Nume
Prenume
Email