Consultantii Business Academy

Doru Mircea

Doru Mircea - Business Academy

Doru Mircea si-a inceput cariera in vanzari in urma cu 16 ani la Merk SRL, reprezentant autorizat brand-urilor italienesti Malizia, Intesa si Neutro Roberts.

A trecut apoi ca agent de vanzari la Nova Brasilia unde, ulterior, a ajuns sa coordoneze prima echipa de 6 oameni.

A continuat ca agent de vanzari la Interbrands, divizia Wrigley, iar in 1999 si-a inceput cariera in industria farmaceutica la Smithkline-Beecham ca reprezentant medical.

Din 2002 a ocupat succesiv pozitiile de reprezentant medical, key account manager, area sales manager si national sales manager in cadrul companiei Sanofi.

In cei 18 ani de activitate Doru a acumulat pe langa experienta practica si cateva sute de ore de training pe ariile de vanzari (de la basic la avansat), negociere, time, people si territory management.

Este trainer acreditat CNFPA din 2010 si licentiat LIFO, LAB Profile si Powerful Business Persuasion.

De asemenea, Doru este absolvent al programului EMBA de la prestigioasa University of Sheffield din UK, fiind si membru al Chartered Management Institute.

Zoia Zarnescu

Zoia Zarnescu - Business Academy

Jurist de profesie, in prezent este trainer si pregateste echipe de vanzari (soft skils, customer service si comunicare) si echipe de manageri (management & coaching).

Formari: Formator certificat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, NLP Practitioner, LAB Profile, Professional Business presentations.

 

Sebastian Rotariu

Sebastian Rotariu - Business Academy

La 37 de ani, Sebastian are 13 ani de experienta in domeniul vanzarilor si al managementului vanzarilor din industria farmaceutica, ocupand pozitii de Reprezentant de Vanzari, Key Account Manager respectiv Director de Vanzari, dar si Business Support, unde s-a ocupat de indicatori de performanta si eficienta fortei de vanzari.

Sebastian este acreditat ca trainer de « Scoala de Training » si CNFPA; este de asemenea interesat de dezvoltarea personala si cresterea individuala a celorlalti prin coaching.

 

Andreea Avarvari

Andreea Avarvari - Business Academy

Andreea este trainer in cadrul Active Power Solutions, partener business to business Vodafone Romania S.A, in urma acreditarii in cadrul acesteia, si pregateste echipe de vanzari la nivel national.

La 24 de ani, este absolventa a Facultatii de Economie din cadrul Academei de Studii Economice Bucuresti si in momentul de fata urmeaza master-ul „Comunicare Antreprenoriala” ce apartine Universitatii Politehnica Bucuresti.

Are o experienta de 4 ani in vanzari directe in domeniul telecom si cel financiar, ocupand pozitia de reprezentant vanzari si Account Manager.

Este interesata constant de dezvoltare personala si este de acord cu proverbul „Ai carte, ai parte” care este si un motto prin care isi ghideaza cariera.

Inscrie-te acum la Business Academy!

Inscrie-te
comments powered by Disqus
×

Newsletter

Ca sa stii in permanenta ce este nou in materie de pregatire pentru business si vanzari, fara sa pierzi ore intregi cautand articole sau carti, te invit sa introduci adresa de e-mail si vei primi saptamanal newsletter-ul nostru. Multumesc.

Nume
Prenume
Email