Pharmacy Business Academy

Sase pasi care te vor ajuta sa-ti cresti afacerea si sa te protejezi de vremurile tulburi.

Cine?

De ce?

Provocarile din piata farmaceutica au fost mereu la cote maxime si lucrurile nu par sa devina mai relaxate, din contra.

Pentru farmacia independenta sau micile lanturi locale este din ce in ce mai greu sa tina pasul cu marii jucatori. La facultatea de farmacie nu prea ne invata nimeni sa facem un buget, o proiectie de cash-flow, sa jonglam cu legile; nu mai zic de experienta pozitiva pe care sa o creezi pacientului sau cum sa angajezi, sa motivezi si sa pastrezi angajatii pe care sa te poti baza.

Cum?

Iti propunem sa te pui la punct cu sase cele mai importante capitole ale acestei afaceri: financiar, legislatie, marketing, vanzari, managementul echipei, farmacologie.

Ce?

Sase module de curs, certificate de Colegiul Farmacistilor, pe durata a sase zile, impartite in doua calupuri de cate trei zile.

Financiar

Financiar

Cum sa faci o planificare de buget, o proiectie de cash-flow, care sunt plusurile si minusurile diferitelor oferte comerciale, cat te costa stocurile, cat de costa lipsa stocului, diferenta intre profit si cash, adaos comercial, discount si marja.

Legislatie

Legislatie, regulatory

Tot ce este esential sa cunosti din punct de vedere legislativ, unde si cum gasesti informatia, cum sa te protejezi de surprize neplacute.

Marketing

Marketing

Rolul farmaciei in lantul de distributie a produselor farmaceutice, reguli si jucatori, cum sa-ti creezi un loc al tau in mintea consumatorului.

Vanzari

Vanzari

Care sunt principalele mecanisme prin care sa vinzi mai mult, cum sa creezi o experienta pozitiva pacientului, networking in lumea profesionistilor din sanatate.

Managementul echipei

Managementul echipei

Recrutarea personalului, cum sa stabilesti asteptari, cum evaluezi performanta oamenilor, ce sa faci si ce sa nu faci daca vrei ca oamenii sa te urmeze si sa dea rezultate.

Farmacologie

Farmacologie

Care sunt acele cunostinte specifice pe care un farmacist sef/proprietar de farmacie este obligatoriu sa le cunoasca pentru ca afacerea lui sa fie una sanatoasa si profitabila.

Unde si cand?

Sunt cate doua sesiuni de week-end (vineri, sambata, duminica) pentru fiecare grupa.

Sunt 20 de locuri pentru fiecare grupa.

Pentru fiecare regiune geografica avem alocata o grupa, in perioada noiembrie 2014-iunie 2015.

Creste-ti eficienta si productivitatea

Inscrie-te
×

Newsletter

Ca sa stii in permanenta ce este nou in materie de pregatire pentru business si vanzari, fara sa pierzi ore intregi cautand articole sau carti, te invit sa introduci adresa de e-mail si vei primi saptamanal newsletter-ul nostru. Multumesc.

Nume
Prenume
Email