Business Academy

Ajutam tinerii profesionisti sau antreprenori sa elimine bariere, sa faca primul pas si sa actioneze catre visul lor.

De ce am creat programul Business Academy?

Ca sa te ajutam sa comunici mai bine, fie ca mergi la un interviu, soliciti o finantare sau inviti in oras persoana cu care demult visezi sa petreci cel putin o seara; vei fi pe aceeasi lungime de unda cu interlocutorul tau si vei elimina neclaritatile dintre voi.

Ca sa te ajutam sa-ti construiesti cel mai puternic mesaj de vanzare, adaptat exact situatiei clientului tau, fara sa faci presupuneri periculoase sau greseli de abordare.

Ca sa te invitam in comunitatea noastra, unde vei gasi mereu o idee, un sprijin sau un partener dispus sa te ajute sau sa-ti ofere feed-back-ul de care ai nevoie.

Alege acum sa investesti in viitorul carierei tale!

Inscrie-te acum la Business Academy!

Inscrie-te

Business Academy e impartit in 2 module, primul fiind axat pe vanzari, iar al doilea pe business si inceperea unei afaceri.

Daca primul modul se adreseaza tuturor tinerilor care vor sa comunice mai bine, sa vanda in mod profesionist si etic, in orice context, al doilea modul se adreseaza in mod specific tinerilor care vor sa isi inceapa o afacere sau au deja una si vor sa o dezvolte.

Cei care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de vanzari si/sau sa isi porneasca propria afacere au parte la Business Academy de o pregatire teoretica si practica de 8 saptamani, fiecare modul in parte avand o durata de 4 saptamani.

In acest timp, cei 12 participanti vor gasi sustinere, idei si resurse pentru dezvoltarea lor pe plan personal si profesional, dar si pentru dezvoltarea unei afaceri proprii.

Alaturi de traineri si oameni de vanzari experimentati, vei invata sa-ti cresti propriul business, sa-ti vinzi produsul si ai chiar posibilitatea de a deveni partener B2B al companiei APS la sfarsitul programului.”

Vezi detalii module
×

Newsletter

Ca sa stii in permanenta ce este nou in materie de pregatire pentru business si vanzari, fara sa pierzi ore intregi cautand articole sau carti, te invit sa introduci adresa de e-mail si vei primi saptamanal newsletter-ul nostru. Multumesc.

Nume
Prenume
Email